KeyCar BE - Best online car offer DISCLAIMER  |  FAQ  |  SITEMAP     
KeyCar - Best online car offer
U bent hier: Home > LAND ROVER

De beste online autodeals! Alleen bij KEYCAR.be
Land Rover als lease auto


Land Rover is op de Amerikaanse Willys Jeep na het oudste terreinwagenmerk ter wereld. De wagen ontleent zijn naam aan de verwachting dat hij veel op het land gebruikt zou worden. Zo droeg de eerste brochure die werd uitgegeven nog voordat de auto in productie was de titel "The Land Rover for the farmer, the countryman and general industrial use".

Geschiedenis van Land Rover

De Land Rover wordt al sinds 1948 gebouwd. De productie startte in Engeland, maar al snel werden Land Rovers in licentie gebouwd in onder meer Australië, Spanje, België en Duitsland. Dit kwam doordat deze landen grote partijen terreinwagens nodig hadden voor onder andere het leger en de politie. De Roverfabriek, die in 1947 werd gerund door twee broers, Maurice en Spencer Wilks, had na de oorlog overcapaciteit, omdat er jarenlang voornamelijk militaire goederen geproduceerd werden. In 1948 bouwden de broers de fabriek opnieuw op. Ze maakten een auto die op meer gebieden kon worden gebruikt. Hiervoor haalden ze hun oude Willys Jeep uit elkaar en bouwden met nieuwe en verbeterde onderdelen hun eigen terreinwagen: de Land Rover. De allereerste Land Rovers leken daardoor technisch nog veel op de Willys Jeep.

De Land Rover werd aanvankelijk geproduceerd door Rover. In 1967 werd Rover een onderdeel van Leyland Motors Ltd, later British Leyland (BL). In 1975 werd Land Rover een afzonderlijke werkmaatschappij binnen BL. De Rover Group werd in 1986 een onderdeel van British Aerospace, en werd in 1994 overgenomen door BMW dat Land Rover afsplitste en in 2000 verkocht aan de Ford Motor Company. Deze laatste verkocht het merk in april 2008 aan het Indiase Tata Motors.

 Populaire modellen van Land Rover

Land Rover heeft de laatste jaren flink aan de markt gewerkt met o.a. de volgende modellen:  Discovery, Range Rover, Range Rover Sport en de bijzonder populaire Range Rover Evoque. 

Land Rover lease auto bij Keycar
Kiest u voor een Land Rover als lease auto, kies dan voor Keycar. Welk model en welke uitvoering Nissan u ook wenst als lease auto, Keycar biedt u de beste lease overeenkomst.

Wenst u een ander model, een andere uitvoering, andere opties, ... ? Wij bezorgen u een aangepaste offerte ! 

            
 


 
ONZE LAND ROVER LEASE MODELLEN

Maak hier uw keuze:
 
Discovery Sport Pure 2.0 eD4 150pk 5 pl
Vanaf € 529
per maand
Range Rover Evoque 2.0 TD4 4WD 150pk
Vanaf € 546
per maand
LEASE AUTO'S 90% AFTREK   
Bekijk de lease auto's hier >>
LEASE AUTO'S 80% AFTREK   
Bekijk de lease auto's hier >>
LEASE AUTO'S 75% AFTREK   
Bekijk de lease auto's hier >>
TOP 10
POPULAIRE AUTO'S
KeyCar Twitter account volgen
     
  OP DE HOOGTE BLIJVEN
VAN ONZE SUPERDEALS?
Schrijf u in voor alle aanbiedingen en nieuws !
 
Naam: E-mail:
Aanmelden voor nieuwsbrief

OF VOLG ONS OP:
 
WAAROM KEYCAR?

1 onafhankelijk adviseur
 
Gratis vergelijken met kopen!
 
 Unieke aanpak op uw maat
 
 Meer dan 10 jaar ervaring!
 
Beste online deals in BE & NL !

© 2017 KeyCar BV - E-mail: info@keycar.be -  Keycar België